donderdag 7 mei 2009

Bezoek nicht en dochter uit Australië

Het was even wat stil op mijn weblog. Gebeurtenissen, ziekte, het mooie weer en tal van andere oorzaken. Natuurlijk zal dit nog wel eens voorkomen, maar ik hoop dat mijn trouwe fans nog niet zijn afgehaakt.

We zijn nu in afwachting van het bezoek van Ans de Jager en Cheryl Constance, mijn nicht en haar dochter uit Australië, aanstaande maandag 11 mei. We wachten op een bericht via de mail over de aankomsttijd per trein in Deventer.
De 14e mei vliegen zij weer terug naar huis, na een rondreis door Europa van ruim een maand. Later zal ik hier natuurlijk verslag van doen.

En na dit bezoek pak ik de draad weer op met onze gezamenlijke geschiedenis en hoop weer op vele reacties van "mijn" lezers en "mijn" fans. Diegenen die nog geen antwoord hebben ontvangen op zijn of haar vragen, dat komt helemaal goed. De factor tijd, dat hebben we denk ik allemaal gemeen.

1 opmerking:

  1. Doordat ik een rss heb op de trefwoorden "bibliotheek Wierden" en jij in jouw blog verwijst naar onze bibliotheek, kwam ik toch op jouw blog terecht. Wat mooi en interessant, Jacomien.
    Het zal best veel tijd kosten.

    Wens je erg veel plezier met je bezoek uit Australie!
    Hartelijke groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen